29 juli 2022
12:30

Linero IF

Referat: Alets IK - Linero IF

Vi hamnade tidigt i underläge. Onödigt, vi var inte påkopplade från avspark. Underläget stod sig första perioden ut men vi hade ändå en känsla av att vi skulle kunna vända på steken - och det kom vi ju att göra!

Period 2: Här kom 1-1 på NICK! Därmed förverkligas ett gammalt löfte om att vi bjuder alla på glass. Alice slog hörna och Zina stod för nicken. Skjuter man inte kan det inte bli mål och Moa tog ett skott som gick i mål och en go' ledning som kom att bli 3-1 också i mittenperioden efter skott av Alice.

I den sista perioden kom ett fint anfall från högerkanten med flera inblandade som ledde till inlägg snett inåt bakåt (var det Nelly?) som släpptes av Molly till MIchelle som efter några försök visade att det lönar sig att inte ge upp och 4-1 till oss. Sista målet blev vårt också och det sattes av Molly (5-1). Med en sådan trygg ledning fick försvarsgeneral Bazaud vila men försvarets tjejer fortsatte att hålla rent och fint.

Vi startade matchen med lite bristfällig energi. fokus och pondus men sett till hela matchen var det gott gry och målen gav glädje och energi. Bra jobb i defensiv och offensiv, bra jobb som lag likaså!